FAQ


Er Shemaleflirt noget for mig?

Kunne du tænke dig at udvide dit sociale netværk, og leder du efter udfordringer og spændning? I så tilfælde er Shemaleflirt bestemt noget for dig. Her kan du nyde flirts uden forpligtelser med søde mænd og kvinder og bestemme sammen, hvad der skal være jeres næste trin. Nogen tvivl? Registrer er helt gratis og giver dig 1 gratis kredit så du kan prøve siden. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, kan du helt simpelt slette din profil. Du har intet at tabe!

Vil mit privatliv blive beskyttet?

Alt informationen du giver os er beskyttet. Dette betyder, at informationen ikke kan blive misbrugt af andre parter. Vi vil ikke bruge din data til kommercielt brug eller give dataene til en tredjepart. Kun Shemaleflirt har adgang til disse data- udelukkende til funktionelt brug som Shemaleflirts service i sig selv. HemmeligSexKontakt opretholder en striks privat- og sikkerhedspolitik.

Hvad er kredit?

Kredit gør det muligt for dig at sende beskeder, 1 kredit er lig med 1 besked eller 1 flirt. Du kan købe en pakke af kredit med dit kreditkort. Du kan vælge kreditpakkerne herunder.

Nummer Beskrivelse Pris Per kredit
1 1 credit kr 10.00 kr 10.00
10 10 credits kr 100.00 kr 10.00
25 25 credits kr 225.00 kr 9.00
50 50 credits kr 400.00 kr 8.00
100 100 credits kr 775.00 kr 7.75
300 300 credits kr 2200.00 kr 7.33

Hvad er en søge profil?

Når du søger efter en profil, kan du specifere den type mand eller shemale, du leder efter. F.eks. Hvor skal han eller hun komme fra, og har du en præference for en persons alder? Baseret på denne information vil du modtage match. Hver dag leder vi efter nye match, så du vil modtage nye beskeder regelmæssigt. Kunne du tænke dig at få flere matches? Så vær sikker på at din søgeprofil ikke er for specifik, f.eks. ved at udvide aldersgrænsen eller ved at vælge flere områder. Men bemærk venligst at det tager et par dage før disse ændringer træder i kraft. Det betyder, at du måske vil modtage matches baseret på dine tidligere søgekriterier i et par dage mere.

Hvorfor er mit profilbillede ikke synligt endnu?

Vi tjekker alle billeder manuelt for at forsikre os om deres autencitet. Hvis dit billede er afvist, vil du modtage en email-notifikation. Et billede skal opfylde følgende kriterier.

  • Billedet må ikke fremstå voldeligt, ulovligt eller diskriminerende
  • Billedet må ikke vise personer under 18 år
  • Billedet må ikke være copyrighted

Hvorfor er min profiltekst ikke synligt endnu?

Alle tekster er manuelt tjekket af os for at forsikre os om autenciteten i det, der er skrevet. Hvis din profiltekst er afvist vil du modtage en email-notifikation. En profiltekst skal møde de følgende kriterier.

  • Teksten må ikke indeholde nogen kontaktmulighed som en email-adresse eller et telefonnummer
  • Teksten må ikke indeholde en URL
  • Teksten må ikke indeholde vold, ulovligheder eller diskreminerende emner
  • Teksten må ikke beskrive personer under 18 år

Hvorfor modtager jeg kun et begrænset antal af matches?

Du kan selv søge efter profiler ved siden af, at du modtager match fra personer, der opfylder dine søgekriterier. Hvis du har et match med en anden person, vil denne person også modtage din profil som et match. I det tilfælde er det første skridt allerede blevet taget.

Hver dag leder vores avancerede matchingsystem efter nye match. Det betyder, at du vil modtage matches regelmæssigt. For at alt er velorganiseret for mænd såvel som shemales uddeler vi ikke alle matches på én gang men hellere i faser. Så vær sikker på ikke at gå glip af noget og tjek dine matches nu og da.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine beskeder?

Beskeder der er ældre end seks måneder er arkiveret og ikke synlige mere.

Hvordan sletter jeg min profil?

På supportsiden kan du finde muligheden for at slette din profil. Din profil bliver med det samme slettet og du modtager en bekræftelse på mail. Bemærk venligst at hvis du sletter din profil er det permanent: matches og kredit vil gå tabt.

Hvordan anmelder jeg en falsk profil?

Til trods for vores strikse kontrol sker det nogle gange, at en falsk profil er aktiv på vores hjemmeside. I det tilfælde, udfyld venligst kontaktformular. Vi vil med det samme skride til handling. Vær altid forsigtig med SMS- og opkaldsanmodninger fra falske profiler.

Hvordan kan jeg slå emails fra Shemaleflirt til eller fra?

Du kan ændre om du vil modtage daglige eller ugentlige notifikationer om nye match og/eller beskeder her. Det er også muligt at ændre indstillingerne for emailservicen.

Mit spørgsmål står ikke her